Η ψηφοφορία για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα διαρκέσει 03/04/23 έως 29/12/23 και ως τις 18:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας https://www.franchise.gr,

Το πρώτο βήμα της διαδικασίας για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αφορά στην υποβολή αίτησης εκδήλωσης υποψηφιότητας από τους δικαιοπάροχες εταιρείες στις κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να διαγωνισθούν. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής στα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα γίνονται δεκτές από έως 31/03/2023 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο 2106540681, στο και στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο λινκ ΕΔΩ.

Κατά το δεύτερο βήμα η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE ζητά από τους δικαιοπαρόχους που έχουν θέσει υποψηφιότητα επιπρόσθετα στοιχεία και καταλήγει στην τελική λίστα ανά κατηγορία βράβευσης.

Η διαφάνεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία της όλης διαδικασίας διασφαλίζεται από την συμμετοχή του φορέα πιστοποίησης ENOVA CERT, ως υποστηρικτή ποιότητας, υπό την εποπτεία του δικηγορικού γραφείου Ι. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ – Μ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Οι Βραβευθέντες πέρα από την απονομή του βραβείου τους και την ανάδειξή τους στην σχετική εκδήλωση θα λάβουν περαιτέρω δημοσιότητα στο περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και στα Franchise.GR και Franchising.GR

Αρωγή της Ειδική Επιστημονικής Επιτροπής προσφέρει η FRANCHISE AWARDS COMMITTEE, η οποία απαρτίζεται από επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη, συμβούλους και νομικούς στο χώρο του franchising.

Κόστος Συμμετοχής:
450 Ευρώ + ΦΠΑ για την πρώτη υποψηφιότητα

200 Ευρώ + ΦΠΑ για την δεύτερη και επόμενες υποψηφιότητες

Συμπεριλαμβάνονται 6 ατομικές προσκλήσεις ανά εταιρεία στη τελετή απονομής.

Ελάχιστο πλήθος υποψηφιοτήτων δύο (2).