Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, κατά την 16η πλέον διοργάνωσή τους, έχουν ως σκοπό να συνεισφέρουν στην αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής των επιχειρήσεων που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, μέσω της δημόσιας προβολής και της καταξίωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Σήμερα, στο πλαίσιο μιας πολύπλοκης και αβέβαιης οικονομίας, το franchising πρωτοστατεί καθώς αποτελεί τη μοναδική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να διαμορφώσουν ένα νέο επαγγελματικό και προσωπικό μέλλον.

Θεωρώντας ότι το franchising ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις της κοινωνίας μας και ότι αποτελεί την απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας, συνεισφέρουμε στην ανάπτυξή του, μέσω της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη των «Καλύτερων Αλυσίδων Franchise», που ξεκίνησε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2008 από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, με την υποστήριξη του Franchise.GR.

 

Δηλώστε Υποψηφιότητα

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.