Πραγματοποιήθηκε η 11η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/1/2019 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζενή Μελιτά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο κ. Σταύρος Καφούνης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο κ. Σπύρος Ασλάνης, εκπρόσωπος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise και ο κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ Franchise.

Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης αφορούσε στην διαπίστωση ότι το franchising αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση των επιχειρήσεων και ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης «Φέτος διοργανώνουμε τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE για 11η συνεχόμενη χρονιά και αναδεικνύουμε 33 franchise brands, τα οποία ξεχώρισαν για τις καινοτομίες τους, την ανάπτυξή τους και τις επενδύσεις τους, ενισχύοντας συνέχεια και αποτελεσματικά τα καταστήματα των δικτύων τους, ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικά. Όλα όσα κάνετε κάθε μέρα, όλα όσα στα οποία αριστεύετε, έχουν ως αποτέλεσμα να διακρίνεται ο καθένας σας ξεχωριστά και όλοι μαζί να αποδεικνύετε ότι το franchising κυριαρχεί στην άστατη αγορά και πρωτοστατεί στις εξελίξεις με δέσμευση, επενδύσεις, τεχνογνωσία, καινοτομία. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τα Palmie bistro που για άλλη μια χρονιά φιλοξένησαν την ετήσια γιορτή του franchising!».

Κατά την 11η διοργάνωσή τους με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr, Αργυρό Χορηγό την TRIAS AE, στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 διακρίθηκαν 34 franchise brands σε 34 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

33 franchise brands αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Σχετικά με την επόμενη διοργάνωση, οι δηλώσεις συμμετοχής από τους δικαιοπάροχες εταιρείες για τις κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα γίνονται δεκτές από 11/02/19 έως 29/03/19. Περισσότερες πληροφορίες στο 2106540681 και μεσω του

GOODY'S BURGER HOUSE
BE SPOKEN FRANCHISE

COFFEE LAB
FAST GROWTH FRANCHISE

BEST FOR…
BEST INTERNATIONAL EXPANSION

HEMPOIL
MOST INNOVATIVE CONCEPT

CURVES
BEST MASTER FRANCHISE

OJO SUNGLASSES
MOST PROMISING FRANCHISE

KOULOUR KOULOUR
BEST START UP FRANCHISE

ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ
BEST USE OF TECHNOLOGY

BEAUTY FREE
BEST FRANCHISE WORKPLACE

DOCA
WOMAN FRANCHISOR

TELEPHONE PLUS
BEST URBAN FRANCHISE

EZ2C
BEST CONCEPT RE – DESIGN

EVEREST
MOST LOYAL NETWORK

ALTER EGO
CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE

ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL
SOCIAL RESPONSIBILITY

FRESH LINE
ECO FRIEDLY FRANCHISE

SEVEN
BEST ENTERTAINMENT & TECHNOLOGY CONCEPT

PALMIE BISTRO
BEST PRODUCT QUALITY

HOME BURGER
BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT

PISCINES IDEALES
MOST INNOVATIVE PRODUCT

NOBACCO
BEST NEW PRODUCT LAUNCH

TODAY GROUP
BEST FRANCHISE LEADER OF THE YEAR

ΓΕΡΜΑΝΟΣ
BEST FRANCHISE MANAGER OF THE YEAR

DUST & CREAM
BEST MANAGER OF THE YEAR

COFFEE ISLAND
BEST MARKETING CAMPAIGN

AVIN
BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT

COFFEEBRANDS
BEST EVENTS STRATEGY

FUNKY BUDDHA
BEST CORE WEB STRATEGY

ALTER LIFE
BEST SOCIAL MEDIA STRATEGY

ΓΡΗΓΟΡΗΣ
BEST ON-LINE STRATEGY

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
TOTAL FRANCHISE SUPPORT

SO EASY EDUCATION
EFFECTIVE EDUCATIONAL PROCEDURES

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE
BEST FRANCHISE EVENT

ΘΕΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΣ
BEST MARKETING CONSULTANT

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση απονομής!

Δείτε τα videos από την εκδήλωση απονομής!