Πραγματοποιήθηκε η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro

Πραγματοποιήθηκε η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στο Palmiebistroστο Κεφαλάρι στις 18:00 υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmiebistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2015, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σύμβουλο Marketing - Θέμη Σαρανταένα. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchisingκαι τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Νικόλαος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNINGAE.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2015 ήταν οι αλυσίδες COFFEE ISLAND (FAST GROWTH FRANCHISOR), ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (BEST MARKETING CAMPAIGN), CHILLBOX (BEST INTERNATIONAL EXPANSION), NOBACCO (BEST USE OF TECHNOLOGY), CHILLBOX (BEST PRODUCT QUALITY), PALMIE BISTRO (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE), GOODY’S (SOCIAL RESPONSIBILITY), COFFEE BRANDS (BE SPOKEN FRANCHISOR), CRISLIA (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT), COFFEE LAB (MOST PROMISING FRANCHISOR), FUNKY BUDDHA (BEST CONCEPT RE-DESIGN), O-MORFIA (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT ), CURVES (BEST MASTER FRANCHISE), DUST & CREAM (BEST URBAN FRANCHISE), HYGIENE SERVICE (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE), IQ PARFUMERIE (MOST INNOVATIVE CONCEPT), SO EASY GROUP (BEST FRANCHISE WORKPLACE), ΜΑΣΟΥΤΗΣ (MOST LOYAL NETWORK), SOLO (BEST FRANCHISE MANAGER), ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ (BEST INTERNAL ORGANIZATION), ΚΕΜ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ),BEST FRANCHISE LEADER αναδείχθηκε ο κ. ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, Πρόεδρος και ΔιευθύνωνΣύμβουλος της ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ και WOMAN FRANCHISOR OF THE YEAR αναδείχθηκε η κ. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Διευθύνουσα Σύμβουλος των TODAY GROUP.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISEBUSINESSκαι αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Όπως τονίζει ο κ. Πλάτων Τρ. Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISEαναδεικνύουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη δυναμική του franchising και τα ισχυρά προνόμια που προσδίδει σε όλους όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα εντασσόμενοι σε ένα ισχυρό σύστημα franchise με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, αποδεικνύουν τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει το franchising στην ελληνική οικονομία, καθώς προσφέρει το ιδανικό πλαίσιο για ταχεία και στιβαρή ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.»

COFFEE ISLAND

(FAST GROWTH FRANCHISOR)

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

(BEST MARKETING CAMPAIGN)

ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ

(BEST FRANCHISE LEADER)

Το Βραβείο παρέλαβε η κ Μάγδα Μπρέστα, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Διευθύνουσα Σύμβουλος TODAY GROUP

(WOMAN FRANCHISOR OF THE YEAR)

CHILLBOX

(BEST INTERNATIONAL EXPANSION)

NOBACCO

(BEST USE OF TECHNOLOGY)

CHILLBOX

(BEST PRODUCT QUALITY)

PALMIE BISTRO

(CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE)

GOODY’S

(SOCIAL RESPONSIBILITY)

COFFEE BRANDS

(BE SPOKEN FRANCHISOR)

CRISLIA

(BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT)

COFFEE LAB

(MOST PROMISING FRANCHISOR)

FUNKY BUDDHA

(BEST CONCEPT RE-DESIGN)

O-MORFIA

(BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT)

CURVES

(BEST MASTER FRANCHISE)

DUST & CREAM

(BEST URBAN FRANCHISE)

HYGIENE SERVICE

(ECO FRIEΝDLY FRANCHISE)

IQ PARFUMERIE

(MOST INNOVATIVE CONCEPT)

SO EASY GROUP

(BEST FRANCHISE WORKPLACE)

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

(MOST LOYAL NETWORK)

SOLO CAFE

(BEST FRANCHISE MANAGER)

ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ

(BEST INTERNAL ORGANIZATION)

ΚΕΜ

(ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ)

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση απονομής!

Δείτε τα videos από την εκδήλωση απονομής!