Πραγματοποιήθηκε η 6η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro

Πραγματοποιήθηκε η 6η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι στις 18:00 υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ), της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος (ΣFΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2013, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια την Έλενα Παπαβασιλείου. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Παύλος Θώμογλου, Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ, Νίκος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2013 ήταν οι αλυσίδες Coffee Island, chillbox, Tsangarakis, Goody's, Famous, Palmie, Γρηγόρης Μικρογεύματα, AB Βασιλόπουλος, Fullah Sugah, Refan, Bankie, Μαρινόπουλος, Μπουκέτο Μπαλόνια, Μασούτης, Cremeria Vienna, Western Union, Porcelana, Ideales, FiltaFry και Pink. Best Franchise Leader αναδείχθηκε ο κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΜ ΑΕ που διοργανώνει την διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Woman Franchisor of the Year αναδείχθηκε η κ. Μαρίνα Χρυσάνθου, Master Licensee των Curves σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ' έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Οι αλυσίδες που διακρίθηκαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE το έτος 2013 είναι:

CHILLBOX (BEST INTERNATIONAL EXPANSION)

CURVES (WOMAN FRANCHISOR)

TSANGARAKIS (BEST USE OF TECHNOLOGY)

GOODY'S (BEST INTERNAL ORGANIZATION)

FAMOUS (BE SPOKEN FRANCHISOR)

ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (BEST FRANCHISE LEADER)

COFFEE ISLAND (FAST GROWTH FRANCHISOR)

PALMIE (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT)

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE)

AB (BEST MARKETING CAMPAIGN)

FULLAH SUGAH (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT)

IDEALES (BEST FRANCHISE WORKPLACE)

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (SOCIAL RESPONSIBILITY)

ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ (MOST LOYAL NETWORK)

REFAN by Epsilon5 (MOST PROMISING FRANCHISOR)

BANKIE (MOST INNOVATIVE CONCEPT)

COFFEE ISLAND (BEST CONCEPT RE-DESIGN)

ΜΑΣΟΥΤΗΣ (BEST FRANCHISE MANAGER)

CREMERIA VIENNA (BEST PRODUCT QUALITY)

WESTERN UNION (BEST MASTER FRANCHISE)

PORCELANA (BEST URBAN FRANCHISE)

FILTAFRY (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE)

PINK (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ)

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση απονομής!

Δείτε τα videos από την εκδήλωση απονομής!