ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE BUSINESS AWARDS

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων αλυσίδων franchise ολοκληρώθηκε για 16η χρονιά και ξεχώρισαν τόσο οι κορυφαίες αλυσίδες franchise, όσο και τα νέα καινοτόμα franchise concepts, με 40 βραβεύσεις σε 7 ενότητες διακρίσεων.

Το franchise κρατά τα σκήπτρα του πλέον αξιόπιστου μοντέλου για τη δημιουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων!

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/1/2024 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΥΠΑΝ (Υπουργείο Ανάπτυξης), ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης), ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές την δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά και τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους οι Θεόδωρος Καπράλος, B’ Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Βασιλείου, Μέλος Δ.Σ. και Δ.Ε. - Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του ΕΕΑ, Σπύρος Ασλάνης, Β’ Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, Σωτήρης Γιαννακάκης, Μέλος ΔΣ, Νομικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, Δημήτρης Ραμαντζάς, Υπεύθυνος Γραφείου Franchise του ΕΕΑ και Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Ιδρυτής & Πρόεδρος της Διεθνής Έκθεσης ΚΕΜ Franchise.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024, με Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr και το foodlife.gr, με Σύμβουλο Marketing τον Θέμη Σαρανταένα, ελεγκτικό φορέα την iNOVAcert και το δικηγορικό γραφείο ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ανέδειξαν 40 franchise brands σε 40 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

Η κατάμεστη αίθουσα του Gazarte και η ενθουσιώδης συμμετοχή των παρευρισκομένων  κατά την 16η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE υπογράμμισαν τόσο τη δύναμη, όσο και την δυναμική του franchise, με το κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης να αφορά στις αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης:

Ο κλάδος του franchise έδωσε για άλλη μια χρονιά ένα ηχηρό μήνυμα ανάπτυξης, καθώς εμφανίζει απαρέγκλιτα θετική ανάπτυξη και αξιοσημείωτη επιτυχία. Υγιές και δυναμικό, το franchise συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία του, εν μέσω μιας ενθαρρυντικής αγοράς για νέες ευκαιρίες επιχειρηματικότητας.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE για 16η συνεχόμενη χρονιά ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις αλυσίδες που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικές αποδόσεις, καινοτομίες και ανάπτυξη, ενισχύοντας τόσο την εμπιστοσύνη της αγοράς, όσο και την δημοτικότητα του θεσμού.

Το franchise ως μοντέλο επιχειρηματικότητας παρέχει στους νέους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση υπό το όνομα και το σύστημα ενός ήδη επιτυχημένου brand. Όλα, δε, τα στατιστικά δεδομένα υπογραμμίζουν την επιτυχία και τη σταθερότητα που προσφέρει, το ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης, και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε σύγκριση με όλες τις startup επιχειρήσεις.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι με δέσμευση στο δίκαιο επιχειρείν και στη δημιουργία βιώσιμων επιχειρηματικών κοινοτήτων, το franchise έχει αναδειχθεί ως η απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας!

Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε και συμμετέχετε στην ετήσια γιορτή του franchise και σας συγχαίρουμε για την καταλυτική συνεισφορά σας στην ανάπτυξη και στην καινοτομία του κλάδου μας!

***

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και απένειμαν βραβεία οι Γιώργος Λύρας, Business & Management Consultant, Δημήτρης Μήτος, Managing Director, THE WAY, Ζέτα Μπαρτσώκα, Head of Tourism Investments’ Business Team και Γεωργία Δουφεξή, Head of Project Management Dept από την Business Concept Α.Ε. Σπύρος Ανδριόπουλος, CEO της ABOUT NET, και Βασίλης Βλάχος, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Services.

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS με την υποστήριξη του Franchise.GR και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Σχετικά με την επόμενη διοργάνωση, οι δηλώσεις συμμετοχής από τους δικαιοπάροχες εταιρείες για τις  κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα γίνονται δεκτές από 19/02/24 έως 02/04/24. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.franchise.gr και στο https://franchise-awards.gr.

Οι αλυσίδες που διακρίθηκαν κατά την 16η εκδήλωση απονομής στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE ήταν:

ALTEREGO

BEST LOYALTY STRATEGY

ALTERLIFE

BEST SERVICES QUALITY

AVINOIL

TOTAL FRANCHISE SUPPORT

BARISTAS COFFEE

RISING STAR FRANCHISE

BARISTI SPECIALITY COFFEE

BEST MARKETING STRATEGY

BEAT

MOST PROMISING FRANCHISE

BEST FOR…

BEST LOGISTICS STRATEGY

COFFEE BERRY

BEST INTERNATIONAL EXPANSION

COFFEE ISLAND

BEST ON-LINE STRATEGY

CULTIVOS

BEST COFFEE ROASTER

CURVES

BEST MASTER FRANCHISE

ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

BEST USE OF TECHNOLOGY

EVEREST

BEST SOCIAL MEDIA STRATEGY

EASY TO SEE (EZ2C)

BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT & SERVICES

ΠΑΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝΙΔΗΣ (FUNKY BUDDHA)

GREAT ACHIEVEMENT MANAGER

GERMANOS

BEST RETAIL EXPERIENCE

GOAT COFFEE ROASTERS

TOP INNOVATIVE STORE DESIGN

GOODY'S BURGER HOUSE

BEST MARKETING CAMPAIGN

HELLO EDUCATION

CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE

JACK & JONES

GREAT QUALITY & PRICE PERFORMANCE

KEM

BEST FRANCHISE EVENT

LANGANO

GREAT ACHIEVEMENT SUPPORT

MEDUSA

BEST WOMAN'S FRANCHISE

THE MR. GADGET

MOST INNOVATIVE PRODUCTS & SERVICES

NOBACCO

BEST PRODUCT QUALITY

OJO SUN&GLASSES

EXCELLENT BRAND AWARD

OK ANYTIME MARKET

BEST INTERNAL ORGANIZATION

PALMIE BISTRO

TOTAL PRODUCT MIX

PISCINES IDEALES

BEST FRANCHISE WORKPLACE

PROPERTYMARKET.GR

GREAT ACHIEVEMENT AWARD

SENATUS

MOST LOYAL NETWORK

SHELL (CORAL)

BEST CONCEPT RE-DESIGN

ΟΜΙΛΟΣ SO EASY

BEST EVERLASTING FRANCHISE INVESTMENT

PROTERGIA

BE SPOKEN FRANCHISE

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

BEST FRANCHISE TEAM

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD

ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑΣ)

BEST WOMAN FRANCHISOR

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ

EFFECTIVE EDUCATIONAL PROCEDURES

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ

MOST INNOVATIVE CONCEPT

WEDOO

BEST FRANCHISE DIGITAL MARKETING AGENCY