Watch the video
ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Η γιορτή του Franchising

από το 2008
Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας.
αιγίδες
Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024 διοργανώθηκαν με τις αιγίδες των Υπουργείο Ανάπτυξης, Υπουργείο Εργασίας, ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, EEA, Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise και με Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr και το foodlife.gr και Σύμβουλο Marketing τον Θέμη Σαρανταένα.
διακεκριμένες ενότητες
Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024 ανέδειξαν για 16η χρονιά, 40 franchise brands, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

Ενδιαφέρεστε για την επόμενη διοργάνωση;

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας.

Στείλτε email

ή απλά καλέστε μας στο +210 6540681

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ

+ Αναγνώριση

Λαμβάνετε αναγνώριση για τις επιδόσεις σας, την αναπτυξιακή πορεία σας, τις επενδύσεις, την καινοτομία σας. Αναδεικνύετε τις βέλτιστες πρακτικές και τον ίδιο τον θεσμό.

+ Επιβράβευση

Επιβραβεύετε την ομάδα σας και τους franchisees σας για την επιτυχημένη προσπάθειά τους να προσθέτουν υπεραξία στο brand της αλυσίδας σας.

+ Εγκυρότητα

Διασφαλίζετε εγκυρότητα από το μοναδικό καθιερωμένο θεσμό από το σύνολο της αγοράς, με αιγίδες από θεσμικούς φορείς, που πραγματοποιείται κατ' έτος από το 2008.

+ Δημοσιότητα

Επιτυγχάνετε ευρεία δημοσιότητα, που ενισχύει την προσέκλυση δικαιοδόχων και αποκτάτε προβάδισμα κύρους.