Γρηγόρης franchise

Το δίκτυο franchise Γρηγόρης προσθέτει ακόμα ένα μέλος στη δυναμική οικογένειά του. Στο Περιστέρι, στην οδό Τζων Κέννεντυ 146 & Αιγαίου 31, βρίσκουμε στο εξής απολαυστικό καφέ και νόστιμες γεύσεις που μας «φτιάχνουν τη μέρα»!

Από το 1972, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δάφνη της Αττικής, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται κι εξελίσσεται συνεχώς. Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 250.000 πελάτες.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Γρηγόρης έχει καταγράψει μία εντυπωσιακή πορεία, καθώς:

  • κατέχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά της μαζικής εστίασης
  • έχει αναδειχθεί ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-2022, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands
  • έχει καταλάβει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ

Στο κατώφλι των 50 χρόνων λειτουργίας του, ο Γρηγόρης σηματοδοτεί το πέρασμα στη νέα εποχή, με μία καινούργια εντυπωσιακή εικόνα στα καταστήματά του.

Το νέο κατάστημα σχεδιάστηκε με βάση τις αξίες του brand. Πάθος, Δημιουργικότητα, Ποιότητα, Υπευθυνότητα & Φιλοξενία, συστατικά του DNA του Γρηγόρη, που κυριαρχούν με στόχο να απογειώσουν την εμπειρία του πελάτη.

Με πρωταγωνιστές τη minimal αισθητική, τις καθαρές γραμμές, τα φωτεινά χρώματα και τα εμπνευσμένα μηνύματα, το ανανεωμένο κατάστημα «αγκαλιάζει» τον επισκέπτη, προσφέροντάς του μία μοναδική πελατοκεντρική φιλοξενία.