ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

EDUCATION LEADERS AWARDS 2021: Διπλή βράβευση για τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στα Αριστεία Εκπαίδευσης Ελλάδος.

SILVER – 2o Βραβείο «Online και Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων Σταδιοδρομίας EMPLOY EDU)

BRONZE – 3o Βραβείο «Δεσμός με την Κοινωνία»

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας όταν οι διακρίσεις αυτές απονέμονται στον Όμιλο μας ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψηφιότητες όλων των βαθμίδων της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, οι οποίες συμμετέχουν στο θεσμό των Αριστείων με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης!

Η διπλή αυτή διάκριση για εμάς, έρχεται να προστεθεί σε συνέχεια του Χρυσού Βραβείου που λάβαμε το 2019 (GOLD – 1o Βραβείο στην Ψηφιακή Εκπαίδευση) και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αναγνωρίζονται ως συνώνυμο της ποιότητας και επιβραβεύονται πανελλαδικά σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών και κοινωνικών τους δραστηριοτήτων!

Η Ψηφιακή Εκπαίδευση και η Φροντιστηριακή Στήριξη, ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός και η Συμβουλευτική στους μαθητές μας μαζί με τη συνεχή Προσφορά μας στο Κοινωνικό Σύνολο, χαρακτηρίζουν έντονα τη φιλοσοφία και τις αρχές της εταιρείας και αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας στη συνολική της λειτουργία!

Την Κριτική Επιτροπή των βραβείων συνθέτουν διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων, ενώ Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Education Leaders Awards είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και π. Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.