ΑΒ Βασιλόπουλος

Επιλογές, λύσεις, καινοτόμες ιδέες, για όλους αλλά και για καθέναν ξεχωριστά, που κάνουν τη διαφορά και αναγνωρίζονται! Για ακόμα μία φορά, η  ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισε και έλαβε τρεις διακρίσεις  στα Loyalty Awards 2021 για το Πρόγραμμα Πιστότητας ΑΒ Plus και στα e-volution awards 2021 για το αγαπημένο ΑΒ EShop.

Συγκεκριμένα, στα Loyalty Awards 2021 κατέκτησε:

  • Το GOLD Βραβείογια την ενέργεια «Στα ΑΒ, κάθε καλάθι μετράει» στην κατηγορία Best Direct Marketing Campaign. Μια προσωποποιημένη ενέργεια, που σχεδιάστηκε με στόχο την αύξηση της διάδρασης και την ενδυνάμωση της σχέσης με τους πελάτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερες 6ευρες επιταγές ως επιβράβευση για συγκεκριμένο ύψος αγορών.

  • Το BRONZE Βραβείο για το Πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus στην Ενότητα Best in Loyalty & Engagement και την κατηγορία Food Retail. Μετά από 24 χρόνια σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης, το σχήμα πιστότητας συνεχώς εξελίσσεται, καινοτομεί και ψηφιοποιείται για να παρέχει περισσότερα προνόμια, νέες λύσεις και νέες δυνατότητες που επιβραβεύουν την προτίμηση και τη σχέση εμπιστοσύνης με την ΑΒ και κάνουν τα ψώνια μια εμπειρία συναρπαστική και πιο… προσωπική.

Επιπλέον, στα e-volution awards 2021, που φέτος επιβράβευσαν τους κορυφαίους της δεκαετίας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν, η ΑΒ Βασιλόπουλος, τιμήθηκε:

  • Στην κατηγορία «Κορυφαία Ε-Shops της Δεκαετίας» για το ηλεκτρονικό της κατάστημα, AB Eshop. Τον αγαπημένο «προορισμό» για τις καθημερινές online αγορές χιλιάδων πελατών, που σήμερα εξυπηρετεί 31 πόλεις πανελλαδικά με ένα κλικ!

Για την ΑΒ Βασιλόπουλος, η μεγαλύτερη επιβράβευση «κρύβεται» πίσω από το χαμόγελο και το «ευχαριστώ» των πελατών μας, που μας εμπνέουν να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Με αφοσίωση για τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης αγοραστικής εμπειρίας!

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.